Ναι στο γήπεδο της ΑΕΚ-Άλσος - Όχι στο γήπεδο του Μελισσανίδη



Ναι στο γήπεδο της ΑΕΚ-Άλσος
Όχι στο γήπεδο του Μελισσανίδη

Τα όσα συμβαίνουν στη Ν.Φιλαδέλφεια δεν μπορούν παρά να σημάνουν συναγερμό στο αντιφασιστικό κίνημα.

Χρησιμοποιώντας ως άλλοθι την κατασκευή του γηπέδου  γίνεται μια  προσπάθεια  να περιέλθει μια ολόκληρη πόλη στον έλεγχο του επιχειρηματία Μελισσανίδη στο πρότυπο του Πειραιά και του Βόλου.

Η οποιαδήποτε  απόπειρα συγκέντρωσης, εκδήλωσης, συζήτησης εναντία στο νέο Ρυθμιστικό Σχέδιο Αθήνας-Πειραιά «τιμωρείται» με απειλή κατά της ζωής, στοχοποίηση προσώπων, προπηλακισμούς, επιθέσεις που είχαν ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν πολλοί άνθρωποι και παραλίγο να αποβούν και μοιραίες.

Ένας  «στρατός» υποκόσμου και τραμπούκων  παριστάνοντας τους οπαδούς της ΑΕΚ  λειτουργεί ως φασιστικό τάγμα εφόδου και προσπαθεί να επιβάλλει καθεστώς τρόμου στην πόλη.

Λειτουργώντας ως πρωτοπαλίκαρα αυτού του στρατού, ακροδεξιοί και φασίστες επιθυμούν να καταλάβουν σταδιακά την περιοχή και να την μετατρέψουν σε Αγ. Παντελεήμονα.

Είναι εξαιρετικά σημαντικό να μην αφήσουμε να επικρατήσουν αυτές οι δυνάμεις στην περιοχή  και στην κοινωνία.

Να δημιουργήσουμε ένα μέτωπο πολιτικών και κοινωνικών φορέων, εργατικών σωματείων, αντιφασιστικών και περιβαλλοντικών κινήσεων, αυτοδιαχειριζόμενων  χώρων, ενάντια στην καταπάτηση των δημόσιων αγαθών, την τρομοκρατία και το φασισμό.


Συγκέντρωση-Πορεία
Πέμπτη 3 Ιούλη, στις 19.00μμ
Πλατεία Πατριάρχου, Νέα Φιλαδέλφεια

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις