ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ - 31 ΟΚΤΩΒΡΗ

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Οι συλλογικότητες που υπογράφουμε το παρακάτω κάλεσμα καλούμε σε πλατιά ανοικτή σύσκεψη πολιτικών και κοινωνικών συλλογικοτήτων την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου στις 6.30 το απόγευμα στο κοινωνικό κέντρο Τσαμαδού 15. 


Τα 2 θέματα που προτείνουμε να συζητηθούν αφορούν :
1. Μια πρόταση για πανελλαδική ημέρα δράσης με αφορμή την δίκη της Χρυσής Αυγής στην τελευταία δικάσιμο του Νοέμβρη στο Εφετείο.
2. Την διοργάνωση Aντιφασιστικής Συγκέντρωσης και πορείας με στόχο την ματαίωση της ετήσιας φασιστοσύναξης την επέτειο των Ιμίων στα τέλη Γενάρη. 


Οι εκλογικές επιτυχίες της ακροδεξιάς διεθνώς, η μερική επανεμφάνιση ταγμάτων εφόδου και "αγανακτισμένων " ακροδεξιών σε μια σειρά χώρους καθιστούν επιτακτική την αναβαθμισμένη ενωτική και μαχητική παρουσία του αντιφασιστικού κινήματος. 


Η πρόσφατη μαζική πορεία από το Κερατσίνι στον Πειραιά και σε άλλες πόλεις έδειξαν ότι η διάθεση και οι δυνάμεις υπάρχουν. Αυτό φαίνεται και από την δημιουργία αντιφασιστικών πρωτοβουλιών σε μια σειρά περιοχές. 

Για αυτούς τους λόγους σας καλούμε στην σύσκεψη στις 31 Οκτωβρίου ώστε από κοινού να σχεδιάσουμε τα επόμενα βήματα του αντιφασιστικού κινήματος σε 2 κομβικά σημεία όπως είναι η δίκη της Χρυσής Αυγής και τα Ίμια.

Αντιφασιστικός Συντονισμός Αθήνας – Πειραιά
Αντιφασιστική Πρωτοβουλία Περάματος
Αναρχοσυνδικαλιστική Πρωτοβουλία Ροσινάντε
Antinazi zone
Αριστερή Ριζοσπαστική Κίνηση – ΑΡΚ
Αριστερή Ανασύνθεση – ΑΡΑΝ
Αριστερή Ενότητα – ΑΡ.ΕΝ
Δίκτυο για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα
Ελεύθερος Κοινωνικός Χώρος Φαβέλα
Κίνηση Απελάστε τον Ρατσισμό
Στέκι Μεταναστών
ΟΝΡΑ – Ανασύνθεση
Διεθνιστική Σοσιαλιστική Οργάνωση ΞΕΚΙΝΗΜΑ


 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις