Αντιφασιστική συγκέντρωση και πορεία στα Πατήσια, Σάββατο 14 Νοέμβρη



Ο Αντιφασιστικός Συντονισμός Αθήνας-Πειραιά, στηρίζει και συμμετέχει στην αντιφασιστική συγκέντρωση και πορεία στα Πατήσια, το Σάββατο 14 Νοέμβρη, στις 12μμ, στην Πλατεία Αγ.Βαρβάρας (σταθμός Ηλεκτρικού Άνω Πατήσια).

Οι επιθέσεις της τελευταίας περιόδου στις γειτονιές των Πατησίων, αποτελούν πρόκληση όχι μόνο για τους κατοίκους των Πατησίων, αλλά και για ολόκληρη την κοινωνία.

Οι ρατσιστικές επιθέσεις εναντίον μεταναστών, η αναγραφή φασιστικών συνθημάτων και τοποθέτηση εύφλεκτων υλικών σε γραφεία οργανώσεων της Αριστεράς και στέκια του Αναρχικού χώρου, οι τραμπουκισμοί σε μαθητές και καθηγητές σε σχολεία της περιοχής και οι οργανωμένες επιθέσεις χρυσαυγιτών ή φασιστοχούλιγκαν των ΑΜΕ (φασιστική ομάδα του Π. Ανδρουτσόπουλου, πρώην ηγετικού στελέχους της Χρυσής Αυγής) δεν πρέπει να μείνουν αναπάντητες.

Το αντιφασιστικό κίνημα, μαζί με τοπικούς φορείς, σωματεία και συλλογικότητες οφείλει να απομονώσει τους φασίστες και να στείλουμε το μήνυμα ότι δεν έχουν καμία θέση ούτε στις γειτονιές και τα σχολεία στα Πατήσια, ούτε πουθενά.


ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ επιτροπών-πρωτοβουλιών-συλλογικοτήτων Αθήνας-Πειραιά
Τηλ. Επικοινωνίας: 6976436302 – 210 3813928 – 210 3306286


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις