Έξω οι Χρυσαυγίτες από τα Ειρηνοδικεία! Όλοι την Τετάρτη 20/5 3μ.μ. στο Ειρηνοδικείο Πειραιά


ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 20/5/15 3 μ.μ. 
ΣΤΟ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΕΞΩ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΑ!

STOP ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ!

Την περασμένη Τετάρτη 13/5/15  στο Ειρηνοδικείο Πειραιά εμφανίσθηκαν καμιά 30αριά χρυσαυγίτες. Δυστυχώς από πλευράς του κινήματος κατά των πλειστηριασμών η παρουσία ήταν λιγότερο μαζική από ό,τι συνήθως. Το αποτέλεσμα ήταν οι χρυσαυγίτες να μείνουν ως το τέλος μέσα και έξω από το Ειρηνοδικείο και να αποκλείσουν την έξοδο των συγκεντρωμένων συναγωνιστών, οι οποίοι μπόρεσαν να βγουν έξω μόνο με επέμβαση της Αστυνομίας!

Προφανώς πρόκειται για 'φιλολαϊκή' κίνηση της Χρυσής Αυγής σε αντιπερισπασμό προς τη δίκη με την κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης που μόλις ξεκίνησε, οπότε πρέπει να αναμένεται επέκταση του φαινομένου και σε άλλα Ειρηνοδικεία (αλλά και σε άλλα πεδία λαϊκών διεκδικήσεων).


Παράλληλα επιδιώκεται η τρομοκράτηση και διάλυση του λαϊκού κινήματος κατά των πλειστηριασμών και η δημιουργία άλλοθι για τη διαρκή και ασφυκτική παρουσία  της Αστυνομίας στα Ειρηνοδικεία, προκειμένου να διεξάγεται απρόσκοπτα η διαδικασία των πλειστηριασμών και οι Τράπεζες να μπορέσουν να συνεχίσουν το κοινωνικό τους έργο δημιουργίας στρατιών νέων αστέγων...

Σε απάντηση, όλα τα κινήματα κατά των πλειστηριασμών - σε συνεργασία με τις τοπικές αντιφασιστικές κινήσεις - καλούνται να σχεδιάσουν την αντίδρασή τους στη νέα αυτή 'κινηματική'  τακτική της Χρυσής Αυγής.

Καλούμε όλους τους κατοίκους του Πειραιά και τις αντιναζιστικές, αντιφασιστικές και αντιρατσιστικές πρωτοβουλίες πολιτών την επόμενη Τετάρτη 20/5/15 από τις 3 το μεσημέρι έξω από το Ειρηνοδικείο Πειραιά (πεζόδρομος Νικήτα -Κεντρική Αγορά), ώστε να περιφρουρήσουμε μαζικά τον αγώνα μας κατά των πλειστηριασμών από την απειλή της Χρυσής Αυγής.

Διαδώστε το μήνυμα αυτό στις επαφές σας και στις συλλογικότητες που συμμετέχετε.


Κίνηση Ενάντια στους Πλειστηριασμούς - Πειραιάς

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις