Αποφάσεις πρώτης παναττικής αντιφασιστικής συνέλευσης


Ο αντιφασιστικός συντονισμός επιτροπών-συλλογικοτήτων-πρωτοβουλιών Αθήνας-Πειραιά με βάση τις αποφάσεις της 1ης παναττικής αντιφασιστικής συνέλευσης που έγινε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθήνας(πρώην ΑΣΟΕΕ) στις 7/12/13 καλεί κάθε αντιφασιστική επιτροπή, πρωτοβουλία, συλλογικότητα να διοργανώσει την δική της εκδήλωση και να κάνει δική της υπόθεση τον μήνα πανελλαδικής αντιφασιστικής δράσης από Παρασκευή 21 Μάρτη(παγκόσμια μέρα κατά του ρατσισμού) ως 21 Απρίλη(μαύρη επέτειος της χούντας).



Στοχεύουμε στην πραγματοποίηση δεκάδων εκδηλώσεων σε σχολεία-σχολές-χώρους δουλειάς-γειτονιές με κοινό σύνθημα ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ! ώστε να καταγραφεί δυνατά και ενιαία η απόφαση εκατομμυρίων ανθρώπων να φράξουν το δρόμο στους νεοναζί της Χρυσής Αυγής.



Καλούμε επίσης τη νεολαία, τα συνδικάτα, τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ, τους ανθρώπους των γραμμάτων και των τεχνών, τους αθλητές να καταθέσουν ιδέες και προτάσεις και να δηλώσουν συμμετοχή στις εκδηλώσεις.



Ο μήνας θα ξεκινήσει με πανελλαδική μέρα δράσης στα σχολεία όλης της χώρας την Παρασκευή 21 Μάρτη με ιδιαίτερη έμφαση στα σχολεία περιοχών που προσπαθούν να δημιουργήσουν άβατα οι νεοναζί πχ Α.Παντελεήμονας – Β΄Πειραιά κοκ.



Λόγω του Πάσχα που φέτος είναι στις 20 Απρίλη οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν με 3ήμερο αντιφασιστικό φεστιβάλ που θα γίνει στην Αθήνα  Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή 11-13 Απρίλη.

Το φεστιβάλ θα περιλαμβάνει:

-          Μεγάλη αντιφασιστική συναυλία

-          Πανελλαδική αντιφασιστική συνέλευση

-          Πανευρωπαϊκή συνάντηση αντιφασιστικών συλλογικοτήτων που θα προετοιμάσει κοινή πανευρωπαική μέρα αντιφασιστικής δράσης με διαδηλώσεις στην Αθήνα και σε άλλες ευρωπαϊκές πόλεις

Ο χώρος και το πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα ανακοινωθούν αμέσως μετά τις γιορτές



Η επόμενη άμεση δραστηριότητα του αντιφασιστικού συντονισμού είναι η συμμετοχή του στην διεθνή μέρα δράσης ενάντια στα απάνθρωπα κέντρα κράτησης μεταναστών και στο συλλαλητήριο που θα γίνει στην Ομόνοια την Τετάρτη 18 Δεκέμβρη στις 5μμ.





Αντιφασιστικός Συντονισμόςεπιτροπών-συλλογικοτήτων-πρωτοβουλιών Αθήνας-Πειραιά  

antifasistikossyntonismos.blogspot.gr

antifasistikos.syntonismos@gmail.com
Τηλ επικοινωνίας: 6976436302 – 210 3813928 – 210 3306286


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις