Δεύτερα 31/10 - Αντιφασιστική συγκέντρωση για τη δίκη της Χρυσής Αυγής

Την Δευτέρα 31/10 συνεχίζεται η δική της φασιστικής οργάνωσης Χρυσής Αυγής εξετάζοντας την υπόθεση της επίθεσης σε συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ και μέλη του ΚΚΕ, από συμμορίες χρυσαυγιτών στο Πέραμα.

Η επίθεση αποτελεί ακόμα μια υπόθεση που ξεγυμνώνει την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής στις περιοχές του Κερατσινίου και του Περάματος, στοχεύοντας μετανάστες και μετανάστριες αλλά και αγωνιστές και αγωνίστριες, κομμάτι του αντιφασιστικού κινήματος. Αποκορύφωμα αυτής της δράσης ήταν και η δολοφονία του αντιφασίστα Π.Φύσσα στις 18/9 του 2013.

Το κάλεσμα των δυνάμεων του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ στην δίκη, αναβαθμίζει τις δυνατότητες ενός δυναμικού – μαζικού αντιφασιστικού μετώπου. Από την πλευρά μας ως αντιφασιστικός συντονισμός Αθήνα-Πειραιά θεωρούμε ότι, σε μία περίοδο που η Χρυσή Αυγή παλεύει να κάνει την εμφάνισή της σε πολιτικό και κοινωνικό επίπεδο, οφείλουμε να κάνουμε βήματα προς την ενίσχυση του κοινού μας αντιφασιστικού αγώνα μέσα από ανοιχτές διαδικασίες, εμπλέκοντας κόσμο του κοινωνικού, εργατικού και φοιτητικού κινήματος, συνθέτοντας μια αδιαίρετη συγκρότηση του αντιφασιστικού κινήματος και της αντιφασιστικής πάλης.

Όσο συνεχίζεται η δίκη της Χρυσής Αυγής όλοι και όλες μας πρέπει να ήμαστε κομμάτι της μάχης που δίνεται προκειμένου να επέλθει η καταδίκη των φασιστικών εγκλημάτων, απέναντι σε ένα κατεστημένο που προσπαθεί να ξεπλύνει την Χρυσή Αυγή. Μόνο η δυναμική παρέμβαση όλων μας, μπορεί να αποτελέσει απάντηση και να ξεριζώσει τους φασίστες από τις πόλεις και τις γειτονιές μας.


Όλοι και όλες τη Δευτέρα 31/10,στις 8.30, στην Αντιφασιστική Συγκέντρωση στο εφετείο Αθηνών (Λ.Αλεξανδρας).

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις