Παρασκευή στον Πειραιά Κυριακή στο Σύνταγμα: Oι φασιστικές προκλήσεις δεν θα περάσουν!

Τις επόμενες ημέρες η ναζιστική Χρυσή Αυγή και πάνω από 20 νεοφασιστικές, ακροδεξιές, ομοφοβικές, παρακρατικές οργανώσεις καλούν σε συγκεντρώσεις που προκαλούν κάθε άνθρωπο που θέλει να είναι και να νιώθει ελεύθερος, δημοκρατικός και με κατοχυρωμένα τα στοιχειώδη δικαιώματά του.

Την Παρασκευή 20 Οκτώβρη στις 8 μμ στον Πειραιά η Χρυσή Αυγή των υπόδικων ναζιστών δολοφόνων και των ταγμάτων εφόδου που πρόσφατα άφησαν τα διαπιστευτήριά τους με εγκληματικές ενέργειες σε βάρος μεταναστών στον Ασπρόπυργο και την Λαμπρινή και αφισοκολλητών του σωματείου της ΠΕΝΕΝ στον Πειραιά, καλούν σε εγκαίνια των νέων γραφείων τους στο κέντρο του Πειραιά με ομιλητή τον Φύρερ Μιχαλολιάκο.


Την Κυριακή 22 Οκτώβρη στις 5 μμ στο Σύνταγμα δεκάδες οργανώσεις από όλο το φάσμα της ακροδεξιάς, του ναζισμού, της ομοφοβίας και του σεξισμού, καλούν σε συγκέντρωση ενάντια στον νέο νόμο για την ταυτότητα φύλου.

Πρόκειται για διπλή πρόκληση στις ελευθερίες και τα δικαιώματά μας. Και σαν τέτοιες πρέπει να αντιμετωπιστούν. Ενωτικά, μαζικά, μαχητικά από κάθε συλλογικότητα αλλά και τον καθένα και την καθεμία από εμάς που δεν θέλει να φοβάται γιατί δεν είναι ή δεν σκέφτεται όπως οι ναζί και κάθε σκοταδιστικό αντιδραστικό κατάλοιπο της ελληνικής κοινωνίας.

Σαν Αντιφασιστικός Συντονισμός Αθήνας –Πειραιά καλούμε στις αντιφασιστικές –αντιρατσιστικές συγκεντρώσεις της Παρασκευής και της Κυριακής.

Παρασκευή 6μμ - πλατεία Κοραή, Πειραιάς.
Κυριακή 4μμ - Συγκέντρωση και πορεία στην πλατεία Συντάγματος, ενάντια στον φασισμό και την τρανσφοβία.

Αντιφασιστικός Συντονισμός Αθήνας - Πειραιά
mail : antifasistikos.syntonismos@gmail.com

τηλ. Επικοινωνίας : 6976436402 , 6942089602


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις