Αντιφασιστική συγκέντρωση και πορεία στο Κερατσίνι, Παρασκευή 31 Γενάρη 18:00μμ

Στη γειτονιά του Παύλου Φύσσα ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ!
Χρυσαυγίτες-Δολοφόνοι είστε ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ!!

Το Σάββατο 25 Γενάρη οι φασίστες της Χρυσής Αυγής είχαν το θράσος να εμφανιστούν στο Κερατσίνι, στον τόπο που οι ίδιοι 4 μήνες πριν δολοφόνησαν τον γείτονά μας Παύλο Φύσσα. Αλλά το θράσος τους δεν σταμάτησε εκεί.
Αφού βεβήλωσαν το σημείο της δολοφονίας του Παύλου, έσκισαν όλα τα πανό και τις αφίσες διάφορων σωματείων, συλλόγων και πολιτικών ομάδων της περιοχής μας, κατέβηκαν μέχρι την πλατεία Λαού και επιτέθηκαν με τα γνωστά τους «εργαλεία» (κράνη, σκεπάρνια, μαχαίρια, τούβλα, πέτρες κτλ) στον χώρο του αυτοδιαχειριζόμενου στεκιού «Ρεσάλτο». Από την βίαιη μανία τους δεν γλίτωσαν ούτε παρακείμενα μαγαζιά και σπίτια. Έφτασαν στο σημείο να κάνουν δολοφονική επίθεση σε σπίτι στο οποίο εκείνη την ώρα υπήρχαν ανήλικα παιδιά.

Χωρίς να μας προκαλεί καμιά έκπληξη, η αστυνομία όχι μόνο δεν παρενέβη αλλά «διακριτικά» προστάτευε τα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής.
Η προσπάθεια των δολοφόνων να ξαναπατήσουν το πόδι τους τις γειτονιές του Κερατσινίου,  της Δραπετσώνας και των τριγύρω περιοχών θα πέσει στο κενό γιατί θα μας βρουν όλους απέναντι τους! Η μάσκα της Χρυσής Αυγής «που πολεμάει το σύστημα» έπεσε με τις δολοφονίες των Σαχζάτ Λουκμάν και Παύλου Φύσσα. Ενώ μέσα στη Βουλή υποστηρίζουν όλα τα αντεργατικά μέτρα (ξεπούλημα της Αγροτικής Τράπεζας, ένθερμοι υποστηρικτές των φοροαπαλλαγών προς τους εφοπλιστές, απέναντι στο κίνημα των Σκουριών και υποστηρικτές του -κατά τα άλλα «εχθρού» τους- Μπόμπολα κ.α) οι φασίστες εξαντλούν την «αντισυστημικότητά» τους σε επιθέσεις απέναντι σε σωματεία, συλλογικότητες, στέκια, κοινωνικούς χώρους, αγωνιζόμενους εργαζόμενους και αντιφασίστες αγωνιστές.
Μπροστά στις επερχόμενες εκλογές φαίνεται πως οι συμμορίτες Χρυσαυγίτες αναζητούν στις εργατογειτονιές του Πειραιά που μαστίζονται από τη φτώχια και την ανεργία τα επόμενα θύματά τους, τους επόμενους Παύλους. Ε λοιπόν εμείς, η τοπική κοινωνία του Κερατσινίου, του Περάματος και της Δραπετσώνας δε θα επιτρέψουμε στους υπόδικους εγκληματίες ναζιστές να συνεχίσουν το εγκληματικό τους έργο, νομιμοποιώντας το μέσα από τις ψήφους εξαθλιωμένων συνανθρώπων μας.
Να υψώσουμε τείχος αδιάβατο στον φασισμό, στα μνημόνια, τη φτώχια και τον ρατσισμό.
Ούτε στο Κερατσίνι, ούτε και πουθενά τσακίστε τους φασίστες σε κάθε γειτονιά!
Καλούμε σε συγκέντρωση και πορεία στο Κερατσίνι την Παρασκευή 31 Γενάρη στις 18:00 στο σημείο της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα  στην Π. Τσαλδάρη.
Καλούμε σωματεία, συλλόγους, μαζικούς φορείς και αντιφασιστικές συλλογικότητες να πάρουν αποφάσεις και να συμμετάσχουν στην συγκέντρωση της Παρασκευής 31/1.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις