Η Απαγόρευση της ΕΛ.ΑΣ. δεν τρομοκρατεί το Αντιφασιστικό Κίνημα


Για άλλη μια φορά, η ΕΛ.ΑΣ. απαγορεύει όλες τις πορείες στο κέντρο της Αθήνας αύριο Σάββατο 1 Φλεβάρη βάζοντας στο ίδιο τσουβάλι τη ναζιστική παρέλαση μίσους της Χρυσής Αυγής (με αφορμή την επέτειο των Ιμίων), με τις αντιφασιστικές κινητοποιήσεις που έχουν εξαγγελθεί ως απάντηση στην επανεμφάνιση των ταγμάτων εφόδου της συμμορίας. Μετά από τη χτεσινή επίδειξη βαρβαρότητας της Αστυνομίας σε φοιτητές που διαδήλωναν καταγγέλλοντας το έγκλημα στο Φαρμακονήσι και μετά από την κάλυψη που παρείχαν στο τάγμα εφόδου του Κερατσινίου το προηγούμενο Σάββατο, αναρρωτιόμαστε ποιος μπορεί να πιστεύει πως η ΕΛ.ΑΣ. του κ. Δένδια τηρεί οποιουδήποτε είδους "ουδετερότητα" απέναντι σε "άκρα".

Επικίνδυνες δεν είναι οι αντιφασιστικές συγκεντρώσεις αλλά οι νεοναζί δολοφόνοι και η κρατική καταστολή σε όσους αγωνίζονται.

Δηλώνουμε πως η Αντιφασιστική Συγκέντρωση στο Σύνταγμα θα γίνει κανονικά στις 6 μ.μ. και καλούμε κάθε αντιφασίστα και αντιφασίστρια να απαντήσει με την παρουσία του στη πρόκληση της ναζιστικής συμμορίας  και της αστυνομίας.

Η νεκρανάσταση των ταγμάτων εφόδου δεν θα περάσει.

Αντιφασιστικός Συντονισμός Επιτροπών- Συλλογικοτήτων-Πρωτοβουλιών Αθήνας-Πειραιά

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις